Gemeente Delft

Werken voor Delft

Medewerker frontoffice KCC

Ben jij dienstverlenend ingesteld en wil jij graag het verschil maken voor de burger? Zowel aan de telefoon als bij de balie ben jij helemaal in je element en je kan goed schakelen tussen werkzaamheden? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Functieomschrijving

Voor het Klant Contact Centrum (KCC) zijn wij op zoek naar een medewerker frontoffice KCC. Je komt te werken in het blauwe hart van de gemeente. Hier richten ze zich met name op het leveren van een grote diversiteit aan producten en diensten aan inwoners en bedrijven in Delft.

Binnen deze functie ga je aan de slag met het beantwoorden van allerlei diverse vragen en het geven van informatie vanuit het callcenter, online dienstverlening en aan de balie. Dit zijn met name producten uit het domein burgerzaken. Je werkt in een rooster waarbij je afwisselend ingezet wordt op een van bovenstaande diensten. Hiervoor zul je op vaste dagen op kantoor aanwezig moeten zijn. 

Wat neem je mee

  • MBO werk- en denkniveau;
  • Minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • Ervaring binnen een gemeentelijk callcenter in een pré;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engels taal in woord en schrift;
  • Kennis van het systeem Key2burgerzaken is een pré.

Wat krijg jij

  • Een salaris van minimaal € 2.666,- tot maximaal € 3784,- bruto per maand o.b.v. 36 uur per week (vanaf ingang 1 oktober 2024 komt hier 1,25 % bij). Het betreft een functie in schaal 7 van de Gemeente CAO. Inschaling is afhankelijke van je opleiding en ervaring;
  • Een 32-36-urige werkweek;
  • 144 vakantie-uren (o.b.v. 36 uur), plus 50,4 bovenwettelijke vakantie-uren;
  • Een Individueel Keuze Budget (17,05%);
  • Alle ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
  • En uiteraard een prachtige functie waarin jij het verschil kan maken voor Delft.

Competenties

  • Klantgericht;
  • Communicatieve vaardigheden;
  • Flexibiliteit en aanpassingsvermogen;
  • Samenwerken;
  • Nauwkeurig. 

Tot slot: Je werkt in ons moderne en duurzame kantoorgebouw boven station Delft. Gemakkelijk per openbaar vervoer te bereiken en midden in de binnenstad.

Drie redenen om deze functie leuk te vinden

  1. Je krijgt een veelzijdige en afwisselende functie
  2. Je komt in een leuk en divers team te werken
  3. Je draagt bij aan de dienstverlening voor inwoners van de mooie stad Delft

Even voorstellen

Binnen het Klant Contact Centrum werken ongeveer 160 medewerkers, op 7 verschillende afdelingen. Het KCC, en dan met name de afdeling frontoffice, is de ingang van de gemeente en de ontmoetingsplaats met onze inwoners die soms de meest uiteenlopende vragen en opmerkingen hebben. Wij zijn er voor onze inwoners.

Je komt te werken binnen een hecht team (ongeveer 30 collega’s) waar in een goede en open sfeer wordt samengewerkt. Er valt veel te leren want je krijgt collega’s met kennis van zaken.

Verhaal van Delft 

De gemeente Delft is een gemeente van contrasten. Delft is tot ver in het buitenland beroemd om haar historie, maar ook om innovatieve kenniscentra als de TU, TNO en Deltares. Het is een stad van monumenten en van experimenteren. Delft leeft vandaag en werkt aan morgen; dat bepaalt de agenda van het bestuur en de gemeentelijke organisaties. Denk hierbij aan spraakmakende infrastructurele projecten, sociale en bestuurlijke vernieuwing. Kortom: de gemeente omarmt nieuwe inzichten en creatieve oplossingen.


Werken voor gemeente Delft betekent werken voor een gemeente met grote ambities, op een plek die goed is voor je carrière. Tegelijk profiteer je van waar we hier in Delft graag 'klein' in blijven: kort in de communicatielijnen, met eigenaarschap en slagkracht. Dichtbij elkaar.

Kennismaken 

Wil jij meer informatie ontvangen voordat je op de solliciteer-knop drukt? Neem dan contact op met Annika Mars (Senior frontoffice Klant Contact Centrum) via telefoonnummer 06 36363127. 

Direct solliciteren kan natuurlijk ook! Upload jouw motivatie en cv voor zondag 22 september 2024 via onderstaande button. De eerste selectiegesprekken vinden plaats in de week van 23 september 2024.

 

Vacature delen via:

Referentienummer:

Delft/2024/9/362

Regio:

  • Zuid-Holland

Vacaturetype / functietype:

Contract

Werkuren:

Fulltime

Werkdagen:

Dag

Sluitingsdatum:

22-9-2024

Locatie:

Delft

Contactpersonen:

Evelien Hählen

mobiel: +31 642933543

Bedrijfspagina:

http://www.delft.nl

Kantooradres:

Stationsplein 1 2611BV Delft