Gemeente Delft Gemeente Delft

Regisseur Publiek Belang

Ben jij gemotiveerd en vol energie om samen met partners en bewonersorganisaties samen te werken aan een nog mooier en beter Delft? Dan nodigen wij jou van harte uit om ons team te komen versterken. Samen kunnen we onze doelen bereiken en een verschil maken voor de stad en haar inwoners. 

Even voorstellen 

Je gaat aan de slag in het cluster Samenleving, binnen de afdeling Regie op Uitvoering, specifiek in het team Publiek Belang. Ons cluster werkt samen met maatschappelijke partners aan een gezamenlijke sociale visie, met als belangrijke pijlers de stad van innovatie en de participerende samenleving.  

Je werkt samen met diverse afdelingen, zoals beleidsafdelingen en uitvoerende afdelingen en in de stad werk je samen met maatschappelijke organisaties en bewonersorganisaties aan het realiseren van deze visie. Onze afdeling ondersteunt bij de opstart van innovaties, (complexe) processen en helpt maatschappelijke initiatieven verder. Onze opgaven kunnen onder andere liggen op het gebied van basisvoorzieningen, leefbare wijken, werk en inkomen, zorg, integratie & emancipatie, stimuleringssubsidies, dierenwelzijn, toegankelijkheid/ inclusie en maatschappelijke initiatieven.  

Voor nu zoeken we een enthousiaste collega die zich wil inzetten op het beheer en onderhoud van de Delftse sportvoorzieningen en het verbeteren van leefbaarheid in de wijken.  

Ons team bestaat uit 17 personen en heeft een informele werksfeer. We werken integraal samen, waarbij medewerkers verantwoordelijk zijn voor de inhoud van hun werk en zichtbare resultaten in de stad. 

Wat ga je doen 

Jij vervult een belangrijke rol als regisseur publiek belang binnen de gemeente. Je bent de schakel tussen de stad en de gemeente en werkt samen met verschillende partners, inwoners en initiatiefnemers aan de sportvoorzieningen en de leefbaarheid van de wijken. 

Je zorgt ervoor dat nieuwe maatschappelijke initiatieven kunnen floreren en dat er integraal wordt samengewerkt. Daarnaast signaleer je kansen en knelpunten en draag je bij aan de beleidsontwikkeling door praktijkervaringen in te brengen.  

Wie ben jij 

Jij krijgt energie van een dynamische werkomgeving die steeds in beweging is. Daarnaast is het voor jou een uitdaging om met de stad en de organisatie:  

  • Maatschappelijke prestaties te behalen; 

  • Dienstverlening en de leefbaarheid te verbeteren; 

  • De samenwerking efficiënter te laten verlopen; 

  • Kosten te beheersen; 

  • Processen te begeleiden.  

  • Samen naar creatieve oplossingen te zoeken  

Wat neem je mee 

  • HBO+ werk- en denkniveau is vereist  

  • Aantoonbare kennis en ervaring met leefbaarheid, sociale innovatie en bij voorkeur het voeren van gesprekken met bewoners.  

  • Je durft knelpunten bespreekbaar te maken en denkt oplossingsgericht 

  • Bekendheid met Delftse wijken, sportvoorzieningen en maatschappelijke vraagstukken is een pre  

  • Ervaring met het sturen en begeleiden van complexe processen is gewenst  

  • Bereidheid om flexibele werktijden aan te houden, inclusief avonden en weekenden voor bijeenkomsten. 

Wat krijg jij 

  • Een prachtige functie waarin jij het verschil kunt maken voor Delft 

  • Een salaris van maximaal € 5.247(schaal 10) afhankelijk van opleiding en ervaring 

  • Een werkweek van 36 uur per week 

  • 144 vakantie-uren (o.b.v. 36 uur), plus 50,4 bovenwettelijke vakantie-uren 

  • Een individueel Keuze Budget (17,05%) 

  • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling 

Kennismaken 

We hopen dat ons verhaal bij jou binnenkomt. Dat je je uitgedaagd voelt jouw talent hier voor ons, voor Delft in te zetten. Aarzel niet om in actie te komen en reageer!  

Wil je eerst nog iets meer te weten komen over de functie? Bel gerust met Wladimir Lesuis regisseur publiek belang via 06- 53155455 of Liza van Baarle, regisseur publiek belang via 06-36472278. 

Direct solliciteren kan natuurlijk ook! Upload jouw motivatiebrief en cv via de ‘solliciteer’ button. De gesprekken worden in overleg ingepland  

Tot slot: Je werkt in ons moderne en duurzame kantoorgebouw boven station Delft. Gemakkelijk per openbaar vervoer te bereiken en midden in de binnenstad. De werktijden zijn flexibel. 

De jongste oude stad van Nederland  

Delft, een stad van contrasten. Tot ver in het buitenland beroemd om de prachtige, historische binnenstad (en om Delfts blauw). Maar ook om innovatieve kenniscentra als de TU, TNO en Deltares. Een stad van monumenten en experimenteren. Delft heeft een rijke historie én is, mede door tienduizenden studenten, jong gebleven.  

De jongste oude stad van Nederland. Vernieuwing is al eeuwenlang onderdeel van het DNA van Delft. Ook vandaag kijkt de stad reikhalzend uit naar morgen. Het bepaalt de agenda van het bestuur en de gemeentelijke organisaties. Spraakmakende infrastructurele projecten, sociale en bestuurlijke vernieuwing. De organisatie omarmt nieuwe inzichten en creatieve oplossingen.  

Werken voor de stad die zich steeds opnieuw uitvindt  

De gemeentelijke organisatie van Delft is compact, maar heeft te maken met alle ontwikkelingen die ook in de grootste steden van Nederland een rol spelen. Ontwikkelingen die vragen om een voortvarende en vernieuwende aanpak. Wij zoeken ambitieuze, initiatiefrijke professionals.  

 

Vacature delen via:

Regio:

  • Zuid-Holland

Vacaturetype / functietype:

Contract

Werkuren:

Fulltime

Sluitingsdatum:

13-05-2024

Locatie:

Stationsplein

Contactpersonen:

Bedrijfspagina:

http://www.delft.nl

Kantooradres:

Stationsplein 1 2611BV Delft