Gemeente Delft

Coördinator directievoering en toezicht openbare ruimte

Wil jij aan het roer staan van het team Directievoering en Toezicht van gemeente Delft? Het kan de mooie volgende stap in je carrière zijn. We beloven je veel ruimte voor ontwikkeling. Tegelijk draag je direct bij aan de verbetering van de openbare ruimte en dat is een uitdagende maatschappelijke missie.

Wat vragen wij

-          Een afgeronde hbo technische opleiding en/of aantoonbaar hbo werk- en denkniveau

-          Minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke rol bij een gemeente of aannemer

-          Ervaring met de UAV en RAW

-          Kennis van verschillende contractvormen

-          Gewend om ergens het voortouw in te nemen

Wat krijg jij

-          Een diverse, uitdagende functie in een inspirerend nieuw team

-          Een salaris van maximaal € 5.997, bruto bij 36 uur (schaal 11)

-          Een 36-urige werkweek, zonder structureel overwerken.

-          144 vakantie-uren (o.b.v. 36 uur), plus 50,4 bovenwettelijke vakantie-uren.

-          Een Individueel Keuze Budget (17,05%)

-          Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

-          De mogelijkheid tot hybride werken

Even voorstellen

De gemeente Delft is een gemeente van contrasten. Delft is tot ver in het buitenland beroemd om haar historie, maar ook om innovatieve kenniscentra als de TU, TNO en Deltares. Het is een stad van monumenten en van experimenteren. Delft leeft vandaag en werkt aan morgen; dat bepaalt de agenda van het bestuur en de gemeentelijke organisaties. Denk hierbij aan spraakmakende infrastructurele projecten, sociale en bestuurlijke vernieuwing. Kortom: de gemeente omarmt nieuwe inzichten en creatieve oplossingen.

Werken voor gemeente Delft betekent werken voor een gemeente met grote ambities, op een plek die goed is voor je carrière. Tegelijk profiteer je van waar we hier in Delft graag ‘klein’ in blijven: kort in de communicatielijnen, met eigenaarschap en slagkracht. Dichtbij elkaar. Voor onze afdeling Directievoering en Toezicht zoeken we een coördinator contractbeheer.

Wat ga je doen?

De afdeling Stadsbeheer en Realisatie is verantwoordelijk voor het dagelijks, groot- en vervangingsonderhoud. We zijn een regiegemeente, wat betekent dat we een groot deel van de uitvoerende taken aan marktpartijen overlaten. Het afsluiten en beheren van deze contracten gebeurt in ons team Directievoering en Toezicht (D&T).

Jouw primaire taken.

  • Directievoering van de grote onderhoudscontracten. Je bent zelf directievoerder van de belangrijkste contracten die betrekking hebben op groot onderhoud en het integraal dagelijks onderhoud. Dit doe je in samenwerking met assetmanagers en/of gebiedsbeheerders. Jij toetst regelmatig de contractdocumenten en doet voorstellen voor verbetering. Jij bewaakt samen met de toezichthouders de mijlpalen, meer- en minderwerk en/of bestekwijzigingen en zorgt voor een goede administratie. Jij stemt met de senior wijkbeheerder de inzet af van de wijkbeheerders met betrekking tot de verschillende contracten.
  • Teamverantwoordelijkheid. Je coördineert de inzet van het team D&T van ongeveer 7 mensen, dat bestaat uit de contractbeheerders en de toezichthouders op deze verschillende contracten. Je draagt bij aan de doorontwikkeling van je team, het vergroten en actueel houden             van de vakkennis. Je houdt oog op innovaties. Je organiseert het overleg tussen alle toezichthoudende functies binnen afdeling SB&R.
  • Adviserende rol. Met jouw senioriteit ben je de vraagbaak in onze organisatie op het gebied van onderhoudscontracten en onderhoudsmaatregelen. De adviseur waar iedereen op kan leunen. Binnen de afdeling Gebiedsbeheer vervul je de centrale rol om eventuele  verbeterpunten te borgen in de organisatie, in nauwe afstemming met de assets en andere afdelingen.
  • Uitbreiding. De mogelijkheid bestaat dat in de toekomst ook andersoortige contractvormen zoals dienstverleningsovereenkomsten onder jouw verantwoordelijkheid gaan vallen. In de totstandkoming hiervan lever jij een belangrijke bijdrage.
  • Calamiteiten. Het kan voorkomen dat je moet inspringen bij calamiteiten, bijvoorbeeld als er een overstroming is, stormschades, etc. Je loopt mee in de calamiteitendienst.

 Wie ben jij?

  • Je bent een leider en durft het voortouw te nemen. Met enthousiasme draag je je vakkennis over en kun je anderen meenemen in de gemeentelijke visie.
  • Als een coach zorg je dat je teamleden zich kunnen ontwikkelen.
  • Nauwkeurig, betrouwbaar, met een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Flexibele instelling en goed kunnen omgaan met stress.

 Kennismaken

We hopen dat je de uitdaging aan wilt gaan. Dat je zin hebt om jouw talent hier voor ons, voor Delft in te zetten. We willen je heel graag ontmoeten en samen het gesprek aangaan. Solliciteren kan via de sollicitatieknop tot en met 14 mei. Wil je eerst meer informatie? App of bel dan met Nico Bos, 06-53986030. Heb je vragen over de procedure? Neem dan contact op met Roos van der Hilst, recruiter via 06-52739211 .

Vacature delen via:

Referentienummer:

Delft/2024/4/309

Regio:

  • Zuid-Holland

Vacaturetype / functietype:

Contract

Werkuren:

Fulltime

Werkdagen:

Dag

Sluitingsdatum:

14-05-2024

Startdatum:

01-07-2024

Locatie:

Delft

Contactpersonen:

Roos van der Hilst

Bedrijfspagina:

http://www.delft.nl

Kantooradres:

Stationsplein 1 2611BV Delft