Gemeente Delft

Intern Coördinator strategische Partnerschappen (met focus op TU Delft)

Wil jij een bijdrage leveren aan de versterking van de samenwerking met onze strategische partners? Wij zijn op zoek naar een interne coördinator strategische partnerschappen met focus op TU Delft (24-32 uur per week)!

Resultaten voor de stad bereiken we alleen in samenwerking met anderen!

De laatste jaren is de samenwerking tussen de TU Delft en de gemeente Delft geïntensiveerd en zijn er veel stappen gezet. Het convenant dat beide partijen met elkaar gesloten hebben is een belangrijk vliegwiel hierin. Op veel dossiers is er sprake van een intensieve relatie. De komende jaren staat er veel te gebeuren op een aantal strategische dossiers. Veel collega’s, het college en de directie zijn bij de TU Delft betrokken. Binnen clusters zijn er veel banden met de TU Delft.  Ook de samenwerking met andere strategische partners (zoals dsm-firmenich) zal de komende jaren veel aandacht vragen.

Wat ga je doen?

In deze rol ben je verantwoordelijk voor:

  • Interne afstemming en agendering
  • De kalender van ontmoetingen
  • Verbeteren en regisseren van de samenwerking intern
  • Ondersteuning  bij strategische dossiers
  • Overzicht contacten en lopende zaken
  • Het aanbrengen van structuur en informatievoorziening en tijdige agendering van de kalender en voorbereiding van de bestuurlijke- en directie overleggen in DT en college.
  • Het eerste aanspreekpunt voor collega’s met vragen over de TU Delft en dsm-firmenich
  • Het ondersteunen van de gemeentesecretaris (als het de TU Delft betreft) is een belangrijk onderdeel van deze rol. 

Je komt te werken op de afdeling Besturing, in nauwe samenwerking met het team Public Affairs, de strategisch adviseurs, de bestuursadviseurs en de chef Kabinet. Ook werk je nauw samen met de programmamanager samenwerking TU-gemeente Delft en de interne trekkers van de verschillende samenwerkingsthema’s.

Dit betreft een relatief nieuwe rol. Het afgelopen jaar is er door een kwartiermaker een begin gemaakt met het stroomlijnen en coördineren van de samenwerking met de TU Delft.  

Wat vragen wij?

  • Je beschikt over HBO of WO werk en denkniveau
  • Je hebt een aantal jaren werkervaring in bijvoorbeeld een adviesfunctie
  • Je hebt ervaring bij een gemeentelijke of politieke organisatie
  • Je bent organisatorisch sterk en hebt uitstekende communicatieve vaardigheden
  • Je bent sterk in plannen, het concretiseren van afspraken en verwachtingsmanagement

Arbeidsvoorwaarden

Ons aanbod

Een unieke functie waar een sterk beroep gedaan wordt op je bestuurlijke sensitiviteit en organisatorische vaardigheden.

Je salaris bedraagt maximaal € 5.997,- (schaal 11) bij een 36-urige werkweek. Het betreft een aanstelling voor 24 tot 32 uur. De functie is in eerste instantie voor een periode van 1 jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling.

Door het Individueel Keuze Budget heb je maandelijks de beschikking over een deel van je vakantiegeld en eindejaarsuitkering. Je kunt een bedrag laten uitbetalen of o.a. gebruiken voor de aanschaf van een fiets of het kopen van bovenwettelijk verlof. Het ouderschapsverlof wordt gedeeltelijk door ons betaald.

Je werkt in ons moderne en duurzame kantoorgebouw boven station Delft. Deels hybride werken behoort tot de mogelijkheden. Het kantoorgebouw is gemakkelijk per openbaar vervoer te bereiken en midden in de binnenstad.

Meer informatie of direct solliciteren:

Wij ontvangen graag je sollicitatie voor 30 april 2024. Als bovenstaande niet (helemaal) bij je past maar je bent wel geïnteresseerd, drinken we graag een kopje koffie met je.

Wil je meer informatie ontvangen voordat je op de solliciteer-knop drukt? Neem dan contact op met Maria Berger (afdelingshoofd Besturing) via mberger@delft.nl of 0610093089.

Direct solliciteren kan natuurlijk ook! Wij ontvangen graag jouw cv en motivatie via de ‘solliciteer’ button.

Vacature delen via:

Referentienummer:

Delft/2024/4/301

Regio:

  • Zuid-Holland

Vacaturetype / functietype:

Bepaalde tijd

Werkuren:

Parttime

Werkdagen:

Dag

Sluitingsdatum:

30-04-2024

Startdatum:

01-07-2024

Locatie:

Delft

Bedrijfspagina:

http://www.delft.nl

Kantooradres:

Stationsplein 1 2611BV Delft