Gemeente Delft Gemeente Delft

Hospitality Manager

Ben jij een ervaren manager in de hospitality branche en op zoek naar een nieuwe carrièrestap? Wij zijn geïnteresseerd om met jou in contact te komen. In de rol van hospitality manager ben jij het visitekaartje en aanspreekpunt voor zowel interne als externe gebruikers van het pand. 
 
Even voorstellen 
Het Klant Contact Centrum (KCC) is een belangrijk fenomeen binnen de gemeente Delft. Je komt te werken bij de afdeling Frontoffice Klant Contact Centrum die zich met name richt op het, middels diverse dienstverleningskanalen, leveren van een grote diversiteit aan producten en diensten aan inwoners en bedrijven in Delft.  
 
Als aanspreekpunt ben jij de verbindende factor tussen facilitair, beveiliging en de gebruikers van het pand. Jouw doel is om een gastvrije en attente omgeving te creëren, waardoor de bezoekers een positieve ervaring hebben. 
 
Ben jij enthousiast om jouw kennis van gastvrijheid te delen?
 
Wat ga je doen 
In deze functie werk je nauw samen met diverse afdelingen binnen de organisatie. Je bent de 1e contactpersoon voor de afdelingen Vastgoed, Facilitair, KCC, Delft Support, Veiligheid, Politieke partijen, team verkiezingen, Arbo coördinator en Huis van de Stad. In de publiekshal worden het gehele jaar door exposities georganiseerd. Hiervoor ben jij het aanspreekpunt en draag je zorg voor de intake, planning en organisatie hiervan. Tevens vervul je een signalerende rol als het gaat om de behoeftes en belangen van alle partijen die van de publieke ruimten in het Stadskantoor gebruik maken.  
 
Je voert regie op naleving van het agressieprotocol en neemt periodiek deel aan het veiligheidsoverleg met alle betrokken gebruikers en voert, in afstemming met de veiligheidscoördinator, evaluaties uit naar aanleiding van agressie incidenten. 
Als hospitality manager hou je de regie op het naleven van gedragsregels en het efficiënt gebruik van de spreekkamers, open balie, wachtruimtes en publiekshal. 
Als operationeel leidinggevende coacht en begeleid je medewerkers werkzaam binnen de poule beveiliging en receptie en levert, in het kader van de P-cyclus van Trigion, input aan de formele leidinggevende daar waar het ontwikkeling en functioneren betreft.  
 
Wie ben jij 
  • Natuurlijk ben je communicatief vaardig en weet je adviezen goed over te brengen 
  • Je bent in staat meerdere ballen in de lucht te houden en weet van aanpakken 
  • Je weet hoe je bijdrage te leveren aan projecten 
  • Je werkt planmatig, gestructureerd met oog voor detail 
  • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. De werkzaamheden vragen er soms om dat je in de avonduren of weekenden aanwezig bent 
  • En verder ben je natuurlijk ook die gezellige collega die de boog kan laten ontspannen 
Je werkplek 
Binnen het Klant Contact Centrum werken ongeveer 160 medewerkers, op zeven verschillende afdelingen. Het KCC, en dan met name de afdeling frontoffice, is de ingang van de gemeente en de ontmoetingsplaats met onze inwoners die soms de meest uiteenlopende vragen en opmerkingen hebben.  
Je komt te werken binnen een hecht team (ongeveer 30 collega's) waar in een goede en open sfeer wordt samengewerkt. Er valt veel te leren, want je krijgt collega's met kennis van zaken. 
 
Wat neem je mee 
Als persoon ben je attent, gastvrij en dienstverlening zit in je DNA. Je bent digitaal vaardig en je maakt je nieuwe systemen snel eigen. 
Daarnaast ben je op verschillende niveaus communicatief sterk. Zowel in woord als in schrift. Je kunt prima zelfstandig werken en in samenwerken ben je een kei. Je weet je goed staande te houden in de hectische wereld van klantcontacten en laat je niet snel uit het veld slaan bij lastig klantcontact of drukte. 
 
Verdere eisen: 
  • Je beschikt minimaal over HBO werk- en denkniveau 
  • Minimaal 1 jaar ervaring in een soortgelijke functie 
  • Ervaring binnen een gemeentelijke organisatie is een pre 
  • Opleiding hospitality management of aanverwante opleiding 
  • In bezit van BHV of bereid zijn dit te halen 
Wat krijg jij 
  • Een prachtige functie waarin jij het verschil kunt maken voor Delft 
  • Een salaris van maximaal 4.752 (schaal 9)  afhankelijk van opleiding en ervaring 
  • Een werkweek van 36 uur per week 
  • 144 vakantie-uren (o.b.v. 36 uur), plus 50,4 bovenwettelijke vakantie-uren 
  • Een individueel Keuze Budget (17,05%) 
  • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling 
Kennismaken 
We hopen dat ons verhaal bij jou binnenkomt. Dat je je erdoor uitgedaagd voelt jouw talent hier voor ons, voor Delft in te zetten. 
Aarzel niet om in actie te komen en reageer! 
 
Wil je eerst nog iets meer te weten komen over de functie? Bel gerust met Pieter Doomen, Adjunct Afdelingshoofd Front office Klant Contact Centrum, via telefoonnummer 06-42057646 
 
Direct solliciteren kan natuurlijk ook! Upload jouw motivatiebrief en cv uiterlijk vrijdag 3 mei 2024 via de ‘solliciteer’ button. De gesprekken worden in overleg ingepland 
Tot slot: Je werkt in ons moderne en duurzame kantoorgebouw boven station Delft. Gemakkelijk per openbaar vervoer te bereiken en midden in de binnenstad. De werktijden zijn flexibel. 
 
De jongste oude stad van Nederland 
Delft, een stad van contrasten. Tot ver in het buitenland beroemd om de prachtige, historische binnenstad (en om Delfts blauw). Maar ook om innovatieve kenniscentra als de TU, TNO en Deltares. Een stad van monumenten en experimenteren. Delft heeft een rijke historie én is, mede door tienduizenden studenten, jong gebleven. 
De jongste oude stad van Nederland. Vernieuwing is al eeuwenlang onderdeel van het DNA van Delft. Ook vandaag kijkt de stad reikhalzend uit naar morgen. Het bepaalt de agenda van het bestuur en de gemeentelijke organisaties. Spraakmakende infrastructurele projecten, sociale en bestuurlijke vernieuwing. De organisatie omarmt nieuwe inzichten en creatieve oplossingen. 
 
Werken voor de stad die zich steeds opnieuw uitvindt 
De gemeentelijke organisatie van Delft is compact, maar heeft te maken met alle ontwikkelingen die ook in de grootste steden van Nederland een rol spelen. Ontwikkelingen die vragen om een voortvarende en vernieuwende aanpak. Wij zoeken ambitieuze, initiatiefrijke professionals. 
  

  

  

 

 

Vacature delen via:

Referentienummer:

Delft/2024/4/300

Regio:

  • Zuid-Holland

Vacaturetype / functietype:

Contract

Werkuren:

Fulltime

Sluitingsdatum:

03-05-2024

Locatie:

Stationsplein

Contactpersonen:

Bedrijfspagina:

http://www.delft.nl

Kantooradres:

Stationsplein 1 2611BV Delft