Gemeente Delft Gemeente Delft

Assetmanager Ondergrond

Delft boven de grond is wat ons betreft de mooiste stad van Nederland. Delft onder de grond is een grote uitdaging. Daarin zitten alle voorzieningen die je niet ziet, kabels, leidingen en systemen. Voor onmisbare zaken als energie en drinkwater. Funderingen van gebouwen en wegen. Ben jij de assetmanager die kijkt naar het integrale systeem? Een gloednieuwe uitdaging!

Wat vragen wij

  • Hbo-niveau
  • Werkervaring vanuit civiele techniek, als planoloog of anderszins passend
  • Bereidheid om te blijven ontwikkelen en leren door vakgerichte cursussen.
  • Communicatieve vaardigheden
  • Een sterke partner

 Wat krijg jij

  • Een salaris van maximaal € 5.997,- conform de CAO schaal 11.
  • Een 36-urige werkweek, zonder structureel overwerken.
  • 144 vakantie-uren (o.b.v. 36 uur), plus 50,4 bovenwettelijke vakantie-uren.
  • Een Individueel Keuze Budget (17,05%).
  • Alle ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
  • Veel flexibiliteit, hybride werken.

 Even voorstellen

De gemeente Delft is een gemeente van contrasten. Delft is tot ver in het buitenland beroemd om haar historie, maar ook om innovatieve kenniscentra als de TU, TNO en Deltares. Het is een stad van monumenten en van experimenteren. Delft leeft vandaag en werkt aan morgen; dat bepaalt de agenda van het bestuur en de gemeentelijke organisaties. Denk hierbij aan spraakmakende infrastructurele projecten, sociale en bestuurlijke vernieuwing. Kortom: de gemeente omarmt nieuwe inzichten en creatieve oplossingen.

Werken voor gemeente Delft betekent werken voor een gemeente met grote ambities, op een plek die goed is voor je carrière. Tegelijk profiteer je van waar we hier in Delft graag ‘klein’ in blijven: kort in de communicatielijnen, met eigenaarschap en slagkracht. Dichtbij elkaar. Voor onze afdeling Specialistisch Beheer zoeken we een assetmanager ondergrond.

Jouw uitdaging

Assetmanager ondergrond is een geheel nieuwe functie binnen gemeente Delft. De uitdaging hierin is dat je deze rol goed naar je toe kunt trekken, op je eigen manier kan invullen. Het is een opgave waarin je verschillende werkvelden gaat samenbrengen. Je geeft sturing aan een team dat verantwoordelijk is voor de vergunningverleningen en toezichthouding op graafwerkzaamheden in de ondergrond. Je bewaakt de bodemkwaliteit.

De prioriteit ligt in water- en bodemsturend zijn. Hoe zorg je dat je sturend bent op elementen die niet van ons zijn? Hoe ga je slim om met alle assets? Hoe beïnvloeden de systemen elkaar? Hoe houd je hier grip op en blijf je in control? Waar liggen de kansen voor optimalisatie?

De sleutel in al deze vragen ligt in samenwerking. Je zoekt de samenwerking met belangrijke partners die belangen in de ondergrond hebben. Denk hierbij aan Stedin, met wie je bijvoorbeeld de energietransitie vormgeeft. Je brengt partijen bij elkaar en bent de spil in een nieuw duurzaam en integraal beheer van de ondergrond en de ondergrondse infra. Ook heb je zicht op bodemverontreinigingen en de (on)mogelijkheden die dit met zich mee brengt.

Een andere opgave ligt binnen de gemeente. Je zoekt de aansluiting bij collega’s in andere werkvelden, die een directe link hebben met de ondergrond. Je haakt aan bij ruimtelijke ordening, om te kijken of je bij een opdracht die ergens in de ondergrond speelt, meer effect te behalen valt. Als assetmanager ondergrond claim je je plek aan de tafel.

Drie redenen om deze functie leuk te vinden

1. Je bent een pionier.

2. Er is veel ruimte voor eigen inbreng.

3. Het is een missie, met maatschappelijke waarde en belangrijk voor de toekomst van Delft.

Wie ben jij?

  • Jij bent enthousiast en leergierig op alle gebieden van de ondergrond.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, kunt zelfstandig werken en bent resultaatgericht.
  • Daarnaast ben je communicatief sterk. Dat betekent dat je een sterke gesprekspartner bent binnen onze organisatie en tegelijk ook een sterk netwerk kunt opbouwen met relevante, externe partijen.
  • Het teamgevoel vinden we heel belangrijk in Delft. Jij bent een echte teamplayer.

Kennismaken

Hebben we je aangesproken met deze mooie opdracht? Aarzel niet om in actie te komen en reageer! Met een brief waarin je uitlegt waar jouw kracht ligt. En voor alle feitelijke gegevens, toch ook de bekende cv. Wil je eerst nog iets meer weten over de functie? Bel gerust met Marco Dofferhoff (Manager Specialistisch beheer), 06 23025917 of Maurice Simons (assetmanager Civiel), 06- 36596389. We zien uit naar onze kennismaking!

Een assessment en het opvragen van referenties kunnen deel uitmaken van het sollicitatieproces.

 

Vacature delen via:

Referentienummer:

Delft/2024/3/283

Regio:

  • Zuid-Holland

Vacaturetype / functietype:

Contract

Sluitingsdatum:

06-05-2024

Locatie:

Stationsplein

Contactpersonen:

Bedrijfspagina:

http://www.delft.nl

Kantooradres:

Stationsplein 1 2611BV Delft