Gemeente Delft Gemeente Delft

Junior Handhaving ( BOA )

Jij wordt handhaver omdat je iets wilt toevoegen aan je leefomgeving. Jij ziet dingen die aandacht verdienen en je sluit je ogen er niet voor. Je houdt van mensen en het geeft je energie wanneer je iedereen meekrijgt in hetzelfde doel: een gezellig, mooi en leefbaar Delft.

We zoeken

  • Iemand die niet aan de zijlijn staat, maar zelf het verschil wil maken in onze samenleving.
  • Een daadkrachtig persoon die niet snel boos wordt en altijd beheerst is, fit en energiek.
  • Je vindt het belangrijk dat regels worden nageleefd.
  • Iemand die houdt van mensen; uit verschillende culturen, van alle leeftijden en achtergronden.
  • Met een opleiding in beveiliging of HTV, net behaald of misschien al wat langer geleden.
  • Jong of oud, een starter op de arbeidsmarkt of iemand die een carrièreswitch wil maken; je bent welkom!

We bieden

  • Een mooi groeitraject als handhaver/ BOA, waarbij je je kunt ontwikkelen in de richting die je het meeste aanspreekt.
  • Met een mooi salaris. Afhankelijk van je ervaring en vaardigheden doen we je een goed passend voorstel in schaal 6. Naarmate je groeit in je rol als handhaver, word je geplaatst in schaal 7. Daarna is er zelfs nog meer mogelijk in andere functies!
  • Omdat je in een rooster met onregelmatige diensten werkt, krijg je boven op je salaris ook een behoorlijke toelage (nu bijna 16%).
  • 144 vakantie-uren (o.b.v. 36 uur), plus 50,4 bovenwettelijke vakantie-uren.
  • Een Individueel Keuze Budget (17,05%).
  • Een laptop en telefoon van de zaak.

Even voorstellen

Delft is een bijzondere stad. Wij vinden het de mooiste stad van Nederland, uiteraard. Wat maakt Delft bijzonder? Hier vind je alles. Historie, om te beginnen. Met een oude binnenstad en wereldberoemd Delfts blauw. Maar ook met toonaangevende kenniscentra zoals de TU, TNO en Deltares. De tienduizenden studenten in onze stad houden ons jong en gefocust op verandering en vernieuwing. Delft leeft vandaag en werkt aan morgen.

De afwisseling proef je in onze lokale samenleving. Delftenaren in hart en nieren, die hier al vele generaties wonen. Maar ook een mix van allerlei culturen, kleuren en leeftijden. We omarmen de diversiteit. Die vind je ook terug in onze wijken en stadsgebieden. Soms staat de leefbaarheid toch wat onder druk. En worden regels overtreden. Dan is onze afdeling Toezicht & Handhaving hier dagelijks te vinden.

Wat ga je doen?

Je kunt het wel raden: in het leven van een handhaver is geen dag is hetzelfde. Er gebeurt altijd wat. Dit is een afwisselende baan met veel contacten met de meest uiteenlopende mensen. Als je start heb je nog geen specialisatie zoals jeugd, horeca, afval, evenementen en verkeer. Samen met andere handhavers houd je toezicht in de stad en grijp je in wanneer dat nodig is. De ene keer loop of fiets je met je collega een ronde en zie je iets wat aandacht verdient (hadden we al gezegd dat het helpt wanneer je fit bent?). De andere keer wordt er melding gemaakt van bijvoorbeeld afvaloverlast en ga je een kijkje nemen. Je hebt in ieder geval veel contact met burgers, woningcorporaties, welzijnsorganisaties, ondernemers en politie. 

Naarmate je meer ervaring opdoet, ga je ontdekken waar je sterkte en je voorkeur liggen. Delft heeft een prachtig centrum waar je als handhaver goed werk kunt doen. Maar je kunt er ook voor kiezen om tot te groeien naar een positie als wijkboa. Er zijn wijken met een verhoogde zorg, uit het Nationaal Programma Leefbaarheid en Veiligheid. Daar kun je heel veel in bijdragen, wanneer het je lukt om het vertrouwen in de wijk te winnen en jezelf een goede informatiepositie te verschaffen. Je werkt dan nauw samen met de politie en maatschappelijk werk. Past dit misschien bij jou? Laten we het samen verkennen!

Kennismaken

We hopen dat ons verhaal bij jou binnenkomt. Dat je voelt dat jij de persoon bent die hier in Delft iets kan betekenen. Aarzel niet om in actie te komen en te reageren. Met een brief waarin je uitlegt waar jouw kracht ligt en waarom je denkt dat dit bij je past. Leg de lat niet te hoog voor jezelf en denkt niet te snel ‘kan ik dit wel?’ We helpen je. Als je over de goede mindset beschikt, gaat dit lukken.

Stuur je brief met achtergrondinformatie over jezelf via de ‘solliciteer’ button. Wil je eerst nog iets meer weten over de functie? Bel gerust met Hans van Belle,Afdelingshoofd Toezicht en Handhaving, 06 - 653986578, hij/zij zal je graag te woord staan.

Bekijk onze video om een beter beeld te krijgen van ons werk en de impact die we hebben op de samenleving.

https://www.youtube.com/watch?v=A1pGX-hyX0Y

 

We zien uit naar onze kennismaking!

 

 

 

Vacature delen via:

Referentienummer:

Delft/2024/1/237

Regio:

  • Zuid-Holland

Vacaturetype / functietype:

Contract

Werkuren:

Fulltime
Parttime

Werkdagen:

Wisselende diensten

Sluitingsdatum:

15-05-2024

Locatie:

Stationsplein

Contactpersonen:

Bedrijfspagina:

http://www.delft.nl

Kantooradres:

Stationsplein 1 2611BV Delft