Gemeente Delft

Werken voor Delft

Senior medewerker bedrijfsvoering

Functieomschrijving

Je rol

Een coördinator, een procesmanager, een innovatieve veranderaar. Eigenlijk heb jij als senior medewerker bedrijfsvoering voor de afdeling Bouwen en Bijzonder Onderzoek (BBO) diverse rollen. Je bent namelijk een inhoudelijke sparringpartner voor het team en het management, je bent een eerste aanspreekpunt bij (verbeterings)vraagstukken en je bent een regiehouder / coördinator bij diverse werkzaamheden.

Onder jouw takenpakket vallen onder andere:

  • Het coördineren van het team waaronder het zorgen voor de dagelijkse bezetting
  • Het ophalen van, het adviseren over en het doorvoeren van verbeterslagen in de processen op het gebied van bedrijfsvoering van het eigen team/de gehele afdeling
  • De aanjager zijn van continu verbeteren
  • Het aanspreekpunt zijn voor contractmanagement.

Dus enerzijds ben je dagelijks operationeel gericht en anderzijds ben je bezig met de innovatieve geborgde oplossingen voor de dag van morgen. Samen met andere senioren van de afdeling stem je af welke doelstellingen prioriteit hebben en hoe ze gerealiseerd en verantwoord moeten worden. Daarnaast til je het team Bedrijfsvoering naar een hoger niveau en adviseer je over en werk je ontwikkelingen uit op het gebied van proces en kwaliteit, Informatie Gestuurd Werken en de ondersteuning van het gehele cluster Veiligheid (bestaande uit de afdelingen Advies Veiligheid, Toezicht & Handhaving en BBO).

Je werkplek

BBO, wat is dat eigenlijk? Het staat voor de afdeling Bouwen en Bijzonder Onderzoek Oftewel: jouw toekomstige werkplek. De afdeling is ongeveer 45 man sterk en werkt aan de fysieke, sociale en openbare veiligheid. Dit doen ze in diverse teams. Zo verzorgt het team Bouw de behandeling van aanvragen en het toezicht en/of de handhaving op omgevingsvergunningen. Bijzonder Onderzoek onderzoekt en handhaaft fraude op het gebied van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo)/Jeugdwet, de wet Basis Registratie Personen (BRP) en de Participatiewet.

Jij valt onder team Bedrijfsvoering: het team van 6 medewerkers dat zich bezighoudt met het faciliteren en ondersteunen van de overige twee teams. Werkzaamheden die onder dit team vallen, zijn onder andere het registeren van omgevingsvergunningen, ontwikkeling van informatie gestuurd werken (IGW) , procesverbeteringen, contractmanagement en administratieve ondersteuning (bijvoorbeeld correspondentie, klachten, facturatie, etc).

Functie-eisen

Je profiel

Wat zoeken we in onze senior medewerker bedrijfsvoering? Iemand die proactief, innovatief en kritisch ondernemend is. Je bent analytisch sterk en weet problemen met gemak te doorgronden. En daar eindigt het proces voor jou nog niet: je identificeert en initieert verbetermogelijkheden en weet waar nodig structuur aan te brengen. Een doel is pas bereikt als het resultaat is bereikt, geborgd en evaluaties zijn uitgevoerd. Je bent goed in het onderhouden van relaties en weet draagvlak te creëren omtrent beoogde procesverbeteringen. Je staat graag met je voeten in de klei en weet vanuit die hoek praktische ontwikkelingen door te voeren. Als laatste ben je flexibel. Dat moet ook wel, want hoewel BBO Bedrijfsvoering jouw hoofdaccent is, kunnen andere afdelingen onder het cluster Veiligheid ook op jouw expertise terugvallen.

Andere eisen

  • Je hebt een hbo werk- en denkniveau, het liefst een opleiding gevolgd in de richting van bedrijfskunde
  • Je hebt minimaal 3-6 jaar werkervaring met procesmanagement, procesverbetering en/of verandermanagement
  • Je hebt kennis van en ervaring met LEAN en/of projectmatig werken
  • Je bent computervaardig en beheerst het Microsoft Office-pakket
  • Je kunt je goed uitdrukken in de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

Arbeidsvoorwaarden

Ons aanbod

Je salaris is, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 4.048,- bruto bij een 36-urige werkweek (schaal 9). Het betreft een functie voor 36 uur per week.

Door het Individueel Keuze Budget heb je maandelijks de beschikking over een deel van je vakantiegeld en eindejaarsuitkering. Je kunt een bedrag laten uitbetalen of o.a. gebruiken voor de aanschaf van een fiets of het kopen van bovenwettelijk verlof. Het ouderschapsverlof wordt gedeeltelijk door ons betaald.

Tot slot: je werkt in ons moderne en duurzame kantoorgebouw boven station Delft. Gemakkelijk per openbaar vervoer te bereiken en midden in de binnenstad. De werktijden zijn flexibel en er zijn thuiswerkmogelijkheden.

Meer informatie of direct solliciteren

Wil jij meer informatie ontvangen voordat je op de solliciteer-knop drukt? Neem dan contact op met Renke Prevo (Afdelingshoofd) via telefoonnummer 06 53 98 60 89. Direct solliciteren kan natuurlijk ook! Upload jouw motivatie en cv voor donderdag 5 augustus via de 'solliciteer' button.

De eerste gesprekken vinden plaats op dinsdag 10 en vrijdag 13 augustus. De tweede gesprekken zullen plaatsvinden in de week van 16 augustus.

De jongste oude stad van Nederland

Delft, een stad van contrasten. Tot ver in het buitenland beroemd om de prachtige, historische binnenstad (en om Delfts blauw). Maar ook om innovatieve kenniscentra als de TU, TNO en Deltares. Een stad van monumenten en experimenteren. Delft heeft een rijke historie én is, mede door tienduizenden studenten, jong gebleven.

De jongste oude stad van Nederland. Vernieuwing is al eeuwenlang onderdeel van het DNA van Delft. Ook vandaag kijkt de stad reikhalzend uit naar morgen. Het bepaalt de agenda van het bestuur en de gemeentelijke organisaties. Spraakmakende infrastructurele projecten, sociale en bestuurlijke vernieuwing. De organisatie omarmt nieuwe inzichten en creatieve oplossingen.

Werken voor de stad die zich steeds opnieuw uitvindt

De gemeentelijke organisatie van Delft is compact, maar heeft te maken met alle ontwikkelingen die ook in de grootste steden van Nederland een rol spelen. Ontwikkelingen die vragen om een voortvarende en vernieuwende aanpak. Wij zoeken ambitieuze, initiatiefrijke professionals.

 

 

 

 

Vacature delen via:

Regio:

  • Zuid-Holland

Vacaturetype / functietype:

Contract

Werkuren:

Fulltime

Werkdagen:

Dag

Sluitingsdatum:

04-08-2021

Locatie:

Delft

Contactpersonen:

Charron den Boef

Company homepage:

http://www.delft.nl

Kantooradres:

Stationsplein 1 2611BV Delft